Vpn stále nefunguje na Windows 10 build 17093

Video: Windows 10 Build 17093 – Game Bar, Файловая система, Дополнительные графические параметры 2024

Video: Windows 10 Build 17093 – Game Bar, Файловая система, Дополнительные графические параметры 2024
Anonim

Ak ste do svojho počítača nainštalovali najnovšiu verziu systému Windows 10 a nemôžete používať softvér VPN, nie ste jediný. Ide o pomerne častý problém medzi zasvätenými a už existuje veľa podobných správ o Feedback Hub.

Je zaujímavé, že oficiálny protokol zmien potvrdzuje, že zostavenie 17093 opravilo problém VPN od roku 17083. Zdá sa však, že to neplatí pre všetkých zasvätených.

Včera v noci som bez incidentu aktualizoval svoj počítač na 17093. Používam sonicwall vpn z obchodu na nastavenie môjho vpn na prácu. Stále mám problémy s pripojením. Odinštaloval som a znova nainštaloval zvukovú stenu. Odstránil som a znova som vytvoril svoje pripojenie vpn. Reštartoval som a urobil tieto veci znova. Nič nefunguje.

SonicWall VPN nie je jediný nástroj VPN, ktorý nebude fungovať na zostavení 17093. Používatelia PureVPN sa tiež sťažovali na rovnaký problém:

Kedy si myslíte, že bude tento problém vyriešený? Softvér PureVPN a tiež ručné nastavenie nefungujú s týmto zasväteným náhľadom. Pripojíte sa k manuálnemu nastaveniu, ale nie je k dispozícii pripojenie na internet. Po odpojení je všetko v poriadku.

Inžinieri podpory spoločnosti Microsoft nemohli ponúknuť jasné riešenie tohto problému, uviedli však, že toto zostavenie nemusí byť pre používateľov VPN kompatibilné.

Keď už hovoríme o softvéri VPN, možno budete chcieť vyskúšať nasledujúci zoznam najlepších nástrojov VPN, ktoré sa majú používať aj v systéme Windows 10.

Vpn stále nefunguje na Windows 10 build 17093